Në fuqi që nga 16-12-2022 095656

Në këtë Politikë të Cookies, ne do t’ju ofrojmë informacion të detajuar se si IT Services do të angazhohet për të garantuar sigurinë e informacionit personal dhe mbrojtjen e të drejtave të vizitorëve dhe përdoruesve të faqeve të internetit, ndërkohë që përdorni faqet tona të internetit duke përfshirë por pa u kufizuar në https://www.itservices.al dhe përmbajtjen në të.

 1. Çfarë është një cookie
  Një cookie është një skedar i vogël i vendosur në pajisjen tuaj që mundëson veçoritë dhe funksionalitetin e sajtit tonë. Për shembull, cookies mund të na mundësojnë të identifikojmë pajisjen tuaj dhe të sigurojmë aksesin tuaj në faqe. Cookies gjithashtu lejojnë që sajti të mbajë mend informacionin rreth shfletimit tuaj në sajt për një kohë dhe t’ju njohë herën tjetër që të vizitoni faqen. E gjithë kjo na lejon t’ju japim mundësinë për të përdorur faqen në mënyrë komode dhe për ta bërë faqen edhe më miqësore për përdoruesit.
 2. Pse përdorim cookies
  Ne përdorim cookies për qëllimet kryesore të mëposhtme
 • Për të siguruar funksionimin efikas dhe të sigurt të faqes. Ne përdorim cookie për të aktivizuar dhe mbështetur veçoritë tona të sigurisë dhe për të na ndihmuar të zbulojmë aktivitetin keqdashës në faqen tonë.
 • Për të kuptuar, përmirësuar dhe hulumtuar produkte, veçori dhe shërbime, duke përfshirë kur hyni në faqen tonë nga faqet e internetit ose pajisje të tjera si kompjuteri ose pajisja juaj celulare.
 • Të njohë vizitorët që kthehen të faqes. Cookies na ndihmojnë t’ju tregojmë informacionin e duhur dhe të personalizojmë përvojën tuaj. Cookies ndihmojnë gjithashtu në shmangien e riregjistrimit ose ri-plotësimit të informacionit nga ju sa herë që vizitoni faqen.
 • Të analizojë zakonet tuaja në mënyrë që funksionimi i faqes të jetë i përshtatshëm, efikas dhe në përputhje me nevojat dhe pritshmëritë tuaja.
 • Për të matur fluksin e informacionit dhe të dhënave që dërgohen në faqen tonë. Ne përdorim cookies për grumbullimin e të dhënave statistikore në lidhje me numrin e përdoruesve të faqes dhe përdorimin e tyre të sajtit.
 • Për shënjestrimin dhe reklamimin. Duke përdorur cookies, ne mund të mbledhim informacion në mënyrë që vetëm përmbajtja përkatëse të shfaqet për shfletuesin duke krijuar grupe të ndryshme të synuara. Ne mund të përdorim cookie për t’ju shfaqur reklamat përkatëse si në faqen tonë ashtu edhe jashtë saj.
 1. Çfarë cookie përdorim
  Sa herë që vizitoni faqen tonë, mund të krijohen cookie afatgjata (të vazhdueshme), të cilat qëndrojnë në shfletuesin tuaj pasi të regjistroheni dhe do të lexohen nga ne kur të ktheheni në faqen tonë dhe nuk do të fshihen pasi të përfundoni shfletimin e sajtit tonë. , dhe cookie-t afatshkurtra (sesioni), të cilat skadojnë ose fshihen pasi të përfundoni shfletimin e faqes sonë (dmth. ato zgjasin zakonisht gjatë vizitës aktuale në faqen tonë ose sesionit të shfletimit).
  Cookies të përdorura nga Kompania
 • Cookie rreptësisht të kërkuara ose të nevojshme. Këto cookie kërkohen për funksionimin e faqes sonë. Ato përfshijnë, për shembull, cookie që mundësojnë ruajtjen e informacionit të plotësuar nga ju gjatë sesionit të shfletimit, ju mundësojnë të identifikoheni në zona të sigurta të faqes sonë. Pa këto cookie funksionimi i Faqes do të ishte i pamundur ose funksionimi i tij mund të ndikohet rëndë.
 • Cookie e preferencave. Këto përmirësojnë performancën funksionale të faqes sonë dhe e bëjnë më të lehtë përdorimin për ju. Këto cookie mbajnë mend cilësimet e zgjedhura nga vizitorët (për shembull, cilësimet e gjuhës ose monedhës). Me përdorimin e këtyre cookies, Vizitorët mund të shmangin ndryshimet e cilësimeve gjatë çdo vizite të faqes. Këto cookie gjithashtu mbajnë mend ndryshimet e bëra nga ju në faqe (për shembull, në rast se ju lini komente në sajt). Këto cookie nuk ndjekin sjelljen tuaj në faqet e tjera të internetit.
 • Analitika dhe Statistikat. Këto cookie na tregojnë nëse Vizitori e ka vizituar faqen tonë më parë. Cookies analitike na lejojnë të njohim dhe numërojmë numrin e përdoruesve të faqes sonë të internetit dhe të shohim se si përdoruesit e tillë lundrojnë nëpër faqen tonë. Ne përdorim gjithashtu cookie për të kuptuar, përmirësuar dhe hulumtuar produktet, veçoritë dhe shërbimet. Për shembull, cookies analitike mund të na tregojnë se cilat faqe interneti vizitohen më shpesh, të na ndihmojnë të regjistrojmë mosfunksionimet e sajtit, etj.
 • Marketingu dhe Retargeting. Këto cookie zakonisht vendosen nga partnerët tanë të marketingut dhe reklamimit. Ato mund të përdoren prej tyre për të krijuar një profil të interesit tuaj dhe për t’ju shfaqur më vonë reklama përkatëse. Nëse nuk i lejoni këto cookie, nuk do të përjetoni reklama të synuara për interesat tuaja.

Cookie të palëve të treta

 • Ne përdorim Google Analytics, një shërbim analize në internet i ofruar nga Google, Inc (më tej referuar si Google). Informacioni i mbledhur nga Google Analytics transmetohet dhe ruhet me Google. Google mund t’ua transmetojë informacionin e mbledhur nga Google Analytics palëve të treta siç kërkohet nga ligji ose kur ato palë të treta përpunojnë informacionin në emër të Google. Ne ju rekomandojmë të konsultoheni me Politikën e Privatësisë dhe të Cookie të Google në baza të veçanta dhe të rregullta.
 1. Si të refuzoni ose bllokoni cookies
  Shumë shfletues ueb janë vendosur në mënyrë që të pranojnë automatikisht të gjitha cookie-t.
  Ju mund të refuzoni dhe të bëni një preferencë se cilat cookie ju lejoni duke e zgjedhur atë në Bannerin tonë të pëlqimit për Cookie. Gjithashtu, të gjitha cookie-t do të vendosen nëse i pranoni të gjitha duke klikuar Prano të gjitha në Bannerin tonë të Pëlqimit për Cookie.
  Vizitorët, sipas gjykimit të tyre, mund të menaxhojnë, bllokojnë ose fshijnë cookies, nëse cilësimet e shfletuesit ose pajisjes së tyre ua mundësojnë këtë. Megjithatë, nëse refuzoni ose bllokoni cookies ose teknologji të tjera të ngjashme, disa funksione të Faqes mund të jenë të paarritshme për ju ose mund të mos funksionojnë siç duhet.
  Ne tërheqim vëmendjen tuaj se skedarët e nevojshëm cookie janë kritike për funksionimin e faqes sonë dhe në rast të kundërshtimeve tuaja, disa veçori të Faqes mund të mos funksionojnë ose mund të mos funksionojnë siç duhet.
  Ju mund të kërkoni që ne të fshijmë të gjitha të dhënat rreth jush, të mbledhura dhe të përpunuara me ndihmën e cookies, duke kontaktuar në adresën e emailit [email protected].
  Ju mund të tërhiqeni nga Google Analytics pa ndikuar në mënyrën se si vizitoni faqen tonë. Për më shumë informacion mbi heqjen dorë nga gjurmimi nga Google Analytics në të gjitha faqet e internetit që përdorni, vizitoni këtë faqe të Google https://tools.google.com .
  Mund të gjeni më shumë informacion rreth mënyrës së fshirjes së cookies, si dhe informacione të tjera të dobishme në lidhje me përdorimin e cookies, në faqen e internetit https://www.allaboutcookies.org.
 2. A e përditësojmë Politikën e Cookie?
  Kjo politikë e cookie-ve mund të përditësohet nga ne herë pas here. Ne do t’ju informojmë për përditësimet, duke ofruar versionin e ri të Politikës së Cookies. Për këtë arsye, ju rekomandojmë të vizitoni periodikisht faqen tonë, ku do të gjeni gjithmonë versionin më të fundit të kësaj Politike të Cookies. Kjo Politikë Cookie do të zbatohet nga data e shpalljes së saj në Faqe.