Sherbimet tona

Angazhimi I mëndjeve krijuese nëpërmjet teknologjisë

Mirëmbajtja e paisjeve kompjuterike dhe administrimi i paisjeve të rrjetit.

01

Të duhet website apo aplikacion? Desktop apo mobile? Sistem menaxhimi apo tjetër?

02

Social Media Manager

Menaxhimi i rrjeteve sociale nuk ka pse të jetë më i veshtirë.

03

Mirëmbajtja e paisjeve kompjuterike dhe administrimi i paisjeve të rrjetit.

01

Të duhet website apo aplikacion? Desktop apo mobile? Sistem menaxhimi apo tjetër?

02

Social Media Manager

Menaxhimi i rrjeteve sociale nuk ka pse të jetë më i veshtirë.

03

Mirëmbajtja e paisjeve kompjuterike dhe administrimi i paisjeve të rrjetit.

01

Të duhet website apo aplikacion? Desktop apo mobile? Sistem menaxhimi apo tjetër?

02

Social Media Manager

Menaxhimi i rrjeteve sociale nuk ka pse të jetë më i veshtirë.

03

Img_05
Çfarë ofrojmë?

Në IT Services ofrojmë zgjidhje si për bizneset ashtu edhe për individët

Të gjitha produktet e teknologjisë së informacionit dhe telekomunikacionit janë të certifikuara sipas standarteve europiane.

IT Services ofron zgjidhjet më të fundit të hardware dhe software dhe mbetet efikas ndaj kërkesave tuaja specifike

triangle9
circle10
Projekte të përfunduar
0
Vite eksperiencë
0 +
Klient të kenaqur
0
Ekspert në skuader
0
design-shape
Kompania jonë

Ndaloni së humburi kohë dhe para në teknologji. Filloni të merrni mbështetjen që ju nevojitet në IT Services

Tek IT Services do të gjeni gjithcka që ju duhet nga fusha e informatikës, në një vend të vetëm. Këtu do të gjeni shërbime si: Asistencë kompjuterike, infrastrukturë rrjeti, programim, menaxhim të rrjeteve sociale, gjithashtu do të gjeni edhe çdo paisje informatike që ju duhet nëpërmjet dyqanit tonë online.

Vitet tona të eksperiencës na kanë ndihmuar, të kuptojmë më së miri problematikat që bizneset apo individët hasin cdo ditë. Ne ofrojmë zgjidhje të shpejta, eficente, të sigurta dhe afatgjate për ju.

Ne përpiqemi ti sigurojmë klientëve  tanë shumëllojshmëri të produkteve tona, për t’ju përshtatur më së miri nevojave të biznesit tuaj sot ,nesër dhe në të ardhmen. Çmimet konkuruese dhe zgjidhje e shpejtë e problemeve tuaja ,ështe ajo çka ju duhet.

Img_06

Projekt për të zhvilluar? Le ta vëmë në punë!

Na kontaktoni për të gjetur zgjidhjen optimale për atë që i duhet biznesit tuaj.

Shërbime të përzgjedhura

Shërbimet informatike që ofrojmë

Cilido qoftë problemi juaj i teknologjisë, shanset janë, ne e kemi zgjidhur atë më parë.

IT Support

Ofrojmë shërbime IT të dedikuara në ambjentet tuaja si servise kompjuteri,printeri etj.

Networking

Ofrojmë infrastrukturë networku per çdo biznes tuajin duke përmbushur nevojat tuaja.

Social Media Management

Jepi prezencën e duhur biznesit tënd, në botën dixhitale.
Besoja ekspertëve tanë!

Wi-Fi Network

Ofrojmë infrastrukturë Wi-Fi për të gjitha ambjentet, që ju apo klientët tuaj mos të ankohen kurrë më për këtë pjesë.

Website Development

Të duhet website apo aplikacion?
Desktop apo mobile?
Sistem menaxhimi apo tjetër? Të gjitha zgjidhjet i gjen tek ne!

Sherbim Klienti

Sherbimi jonë ndaj të gjithë klientëve ofrohet 24/7.

Img_07
Dyqani IT Services

Ju mund të blini nga dyqani ynë online nga çdo vend në Shqipëri, dhe ne do t'ju dorëzojmë në vendndodhjen tuaj.

Pse të lodheni duke kërkuar c’do paisje që ju duhet në disa vënde të ndryshme kur ju mund ti gjeni të gjitha në një vend të vetëm.Shfletoni dyqanin tonë online dhe të gjitha produktet që ju duhen do ti gjeni aty me cmimet më të mira.

Rregjistrohuni tani

Për të marrë njoftimet mbi ofertat më të fundit.

Të gjithë personat që rregjistrohen përfitojnë 5% zbritje në porosinë e parë