Rreth Nesh

Home Rreth Nesh
Vector01
Rreth Nesh

NE JEMI IT SERVICES

IT Services është një shoqëri e cila operon në tregun shqipëtar ne fushën e teknologjisë dhe informacionit, që prej vitit 2019.

 

IT Services u krijua si shoqëri nga një grup shoqëror të cilet deshironin të ofronin sherbimet e tyre informatike për tu ardhur në ndihmë bisneseve dhe klientëve të ndryshem.Të gjithë inxhinierët tanë para ksaj kanë patur një përvoje të gjatë në fushën e krijimit të rrjetave kompjuterike dhe asistimin e disa bisneseve të ndryshme.

Qellimet dhe ambiciet

Qëllimi dhe ambiciet e Itservices ishin të ndërtonin dhe të asistonin në zgjidhje të problemeve me paisje profesionale në rrjete të vogla ose te mëdha.Deri më sot mund të themi se e kemi përmbushur dhe tejkaluar disa prej këtyre obkejtivave.

circle1

Vizioni yne ishte të zhvilloheshim me tej dhe të gjithë inxhinieret tanë janë certifikuar në konfigurimin e sistemeve të ndryshme me paisjet më profesionale sic janë Cisco,Mikrotik dhe Ubiquiti.

circle1

Kemi instaluar me sukses rrjete wireless në hotele të ndryshme në vendin tone,kemi marë ne dore zhvillimin informatik të shumë kompanive të ndryshme duke filluar nga instalimi i kabujve deri në paisjen me të gjitha paisjet e nevojshme sic janë kompjuterat, sistemi wireless, sistemin e sigurisë CCTV etj.

Vector077
triangle9
circle10
Projekte të përfunduara
0
Vite Eksperiencë
0 +
Happy Clients
0

Asistenca Teknike

Asistenca teknike ka qëne gjithmonë prioritet dhe e pandashme për të gjithë klientët tanë 24/7h që shërbimet e tyre të funksiononin gjithmonë në rregull.

circle1

Me kalimin e viteve kerkesat e klientevë sa vinin e rriteshin.Për këtë gjë ne afruam pranë vetes djem të talentuar në fushen e programimit për të përmbushur edhe ato, kerkesat e reja që klientët deshironin.Pra tek ne gjithashtu do mund të gjeni ndihmë edhe për krijinin e webpage që ju deshironi apo si dhe mirëmbajtje rrjetesh sociale.

circle1

Së fundmi Itservices.al mendoi të krijonte nje webpage ku do të perfshijë të gjithë sherbimet e asistences teknike qe ne ofrojmë por gjithashtu do të vijë dhe me një dyqan online ku do të ofrojë një larmishmëri produktesh në mënyrë që klientët tanë të gjejnë cdo gjë qe u nevojitet në një vend të vetëm.

Bashkohuni me IT Services për të gjetur zgjidhjen e rrjetit tuaj informatik

Ne të presim!!!