Shërbimet Tona

Home Shërbimet
Shërbimet që ofrojmë

Sepse jeta është më e bukur kur gjejmë zgjidhje të menjëhershme...

Mirëmbajtja e paisjeve kompjuterike dhe administrimi i paisjeve të rrjetit.

01

Të duhet website apo aplikacion? Desktop apo mobile? Sistem menaxhimi apo tjetër?

02

Social Media Manager

Menaxhimi i rrjeteve sociale nuk ka pse të jetë më i veshtirë.

03

Mirëmbajtja e paisjeve kompjuterike dhe administrimi i paisjeve të rrjetit

01

Të duhet website apo aplikacion? Desktop apo mobile? Sistem menaxhimi apo tjetër? Të gjitha zgjidhjet i gjen tek ne!

02

Social Media Manager

Menaxhimi i rrjeteve sociale nuk ka pse të jetë më i veshtirë.

03

Mirëmbajtja e paisjeve kompjuterike dhe administrimi i paisjeve të rrjetit

01

Të duhet website apo aplikacion? Desktop apo mobile? Sistem menaxhimi apo tjetër?

02

Social Media Manager

Menaxhimi i rrjeteve sociale nuk ka pse të jetë më i veshtirë.

03

Çfarë ofrojmë?

Sjellim zgjidhje dhe ide të reja afatgjate, për biznesin tuaj.

Qellimet e biznesit

100%

Rritja e performancës

90%

Ulje kostosh

75%

Ne ju ndihmojmë të keni sukses

Ndaloni së humburi kohë dhe para në teknologji. Filloni të merrni mbështetjen që ju nevojitet ne IT Services

tick
Infrastrukture rrjeti informatik

Ofrojmë infrastrukturë networku per çdo biznes tuajin duke përmbushur nevojat tuaja.

tick
Menaxhim Sherbimesh IT

Ofrojmë shërbime IT të dedikuara në ambjentet tuaja si servise kompjuteri,printeri etj.

tick
Web & Software Development

Të duhet website apo aplikacion? Desktop apo mobile? Sistem menaxhimi apo tjetër? Të gjitha zgjidhjet i gjen tek ne!

tick
Wi-Fi Network

Ofrojmë infrastrukturë Wi-Fi për të gjitha ambjentet, që ju apo klientët tuaj mos të ankohen kurrë më për këtë pjesë.

tick
Social Media Marketing

Jepi prezencën e duhur biznesit tënd, në botën dixhitale. Besoja ekspertëve tanë!

tick
Sherbim Klienti

Sherbimi jonë ndaj të gjithë klientëve ofrohet 24/7.