Privatësia juaj është e rëndësishme për ne, kështu që IT Services, një ofrues shërbimi me qendër në Shqipëri, ka krijuar Politikën e mëposhtme të Privatësisë (“Politika”) për t’ju bërë të ditur se çfarë informacioni mbledhim kur vizitoni faqen tonë http://itservices.al ( “Site”), pse e mbledhim dhe si e përdorim.

Termat “Ju”, “I juaji”, “I juaji” dhe “Përdoruesi” i referohen subjektit/personit/organizatës që përdor faqen tonë.

Kur kjo politikë përmend “Ne”, “Ne” dhe “Ynë”, ajo i referohet Shërbimeve të IT-së dhe filialeve të saj.

Kjo politikë e privatësisë rregullohet nga Kushtet tona të Shërbimit.

Për çdo pyetje në lidhje me këtë Politikë ose çdo kërkesë në lidhje me përpunimin e të dhënave personale, ju lutemi na kontaktoni në [email protected].

1. INFORMACIONI QE NE MBLEDHIM NGA JU

Ne mbledhim informacionin që ju na jepni dhe ky informacion është i nevojshëm për zbatimin e duhur të marrëveshjes kontraktuale që është në fuqi midis jush dhe nesh dhe na lejon të respektojmë detyrimet tona ligjore.

– Informacioni i regjistrimit të llogarisë. Kur krijoni llogarinë, ne ju kërkojmë të jepni informacionin e regjistrimit, të tilla si Email, Emri, Mbiemri, Telefoni, Emri i Përdoruesit, Fjalëkalimet, Adresa.

– Komunikime, biseda, mesazhe. Kur ju komunikoni me ne përmes emailit ose ndonjë mënyrë tjetër, ne mbledhim informacion në lidhje me komunikimin tuaj dhe çdo informacion që ju zgjidhni të jepni ose zbuloni. Për t’iu përgjigjur kërkesës suaj, ne mund të aksesojmë informacionin e dhënë me email, biseda, historiku i blerjeve, etj.

– Informacioni i pageses. Për të porositur dhe përdorur veçoritë e faqes, ne mund t’ju kërkojmë të jepni informacione të caktuara financiare për të lehtësuar përpunimin e pagesave.

– Informacioni i hyrjes. Ne mbledhim informacionin e hyrjes nëse jeni duke hyrë në llogarinë tonë me të dhënat e vërtetimit.

2. INFORMACIONET QE NE MBLEDHIM AUTOMATIKISHT

Kur përdorni faqen tonë ose na kontaktoni drejtpërdrejt, ne mund të mbledhim informacion, duke përfshirë informacionin tuaj personal, në lidhje me mënyrën se si veproni në faqen tonë, shërbimet që përdorni dhe si i përdorni ato.

Ky informacion është i nevojshëm për ekzekutimin adekuat të kontratës midis jush dhe nesh, për të na mundësuar të respektojmë detyrimet ligjore dhe duke pasur parasysh interesin tonë legjitim për të qenë në gjendje të ofrojmë dhe përmirësojmë funksionalitetet e Faqes.

– Të dhënat e regjistrit dhe informacionet e pajisjes. Ne mbledhim automatikisht të dhënat e regjistrit dhe informacionin e pajisjes kur ju hyni dhe përdorni sajtin, edhe nëse nuk keni krijuar një llogari ose nuk jeni identifikuar. Ky informacion përfshin, ndër të tjera: adresat e protokollit të Internetit (IP), vulën e datës/kohës.

– Teknologjitë e gjurmimit dhe Cookies. Ne përdorim Cookies, Etiketat, ITC (kodet e gjurmimit të artikujve), numrin e klientit. Ne gjithashtu mbledhim automatikisht informacione rreth sistemit operativ të pajisjes.

– Informacioni i përdorimit. Ne përdorim një mjet të quajtur “Google Analytics” për të mbledhur informacione rreth ndërveprimeve tuaja me sajtin (se cilat faqe vizitoni, si p.sh. faqet ose përmbajtja që shikoni, kërkimet tuaja për Listimet, rezervimet që keni bërë dhe veprime të tjera në sajt. Si pasojë, Google, Inc. vendos një cookie të përhershme në shfletuesin tuaj të internetit për t’ju identifikuar si përdorues unik herën tjetër që të vizitoni këtë sajt). Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni [Google](https://policies.google.com/privacy).

3. MËNYRA E PËRDORIMIT TË INFORMACIONIT TUAJ

Ne e përpunojmë informacionin tuaj duke iu përmbajtur parimeve të përgjithshme të përpunimit të të dhënave.

Ne mund të përdorim informacionin që mbledhim përmes faqes sonë për një sërë arsyesh, duke përfshirë:

– për të identifikuar përdoruesin

– për të krijuar një llogari

– për të krijuar një mjedis të besuar

– të krijojë statistika dhe të analizojë tregun

– për të qëndruar i lidhur

– për të personalizuar marketingun

– për të dërguar informacionin e faturimit

– për të menaxhuar porositë e përdoruesve

– për të kontaktuar përdoruesin

– për të përmirësuar shërbimet

– për të garantuar sigurinë e të dhënave dhe për të parandaluar mashtrimin

– të jetë në përputhje me ligjet në fuqi

– për të kërkuar komente

– për të postuar dëshmi

– për të ofruar mbështetje

Ne zakonisht do të mbledhim informacione personale nga ju vetëm kur kemi pëlqimin tuaj për ta bërë këtë, kur na duhen informacionet personale për të kryer një kontratë me ju, ose kur përpunimi është në interesat tona legjitime të biznesit.

4. MARKETINGU DIREKT

Ne mund të përdorim të dhënat tuaja të kontaktit të dhëna për marketing të drejtpërdrejtë. Këto oferta të marketingut të drejtpërdrejtë, në varësi të preferencave tuaja, mund të personalizohen duke marrë parasysh çdo informacion tjetër që na keni dhënë (p.sh. vendndodhjen, informacionin e profilit të mediave sociale, etj.) ose që kemi mbledhur ose gjeneruar nga burime të tjera siç përshkruhet më poshtë.

Nëse dëshironi të tërhiqni pëlqimin për marketing të drejtpërdrejtë dhe refuzoni të merrni informacion nga ne, mund ta përdorni këtë opsion në çdo kohë që dëshironi duke përditësuar preferencat tuaja në llogarinë tuaj, duke ndjekur udhëzimet për t’u çregjistruar në emailin e marrë, duke dërguar një email në [email protected], duke klikuar në një lidhje për këtë qëllim në fund të e-mail-it tonë me buletinet.

5. COOKIES

Cookies janë skedarë të vegjël teksti të ruajtura nga shfletuesi juaj në kompjuterin tuaj kur vizitoni faqen tonë. Ne përdorim cookies për të përmirësuar faqen tonë dhe për ta bërë më të lehtë përdorimin e saj. Cookies na lejojnë të njohim përdoruesit dhe të shmangim kërkesat e përsëritura për të njëjtin informacion.

Ju lutemi, kontrolloni [Politikën e cookie-ve] (https://itservices.al/politikat-e-cookie/) për të gjetur më shumë informacion rreth cookies që përdorim.

Mund të gjeni më shumë informacion rreth mënyrës së fshirjes së cookies, si dhe informacione të tjera të dobishme në lidhje me përdorimin e cookies, në faqen e internetit http://www.allaboutcookies.org/.

6. INFORMACION NGA TË MITUR

Kjo faqe dhe Shërbimet tona nuk janë të destinuara ose të drejtuara për personat nën moshën 18 vjeç. Ne nuk mbledhim ose kërkojmë informacion me vetëdije nga të miturit. Ne nuk i lejojmë me vetëdije të miturit të përdorin Faqen ose Shërbimet tona.

Ne do të fshijmë çdo informacion që zbulojmë se është mbledhur nga një i mitur. Ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e kontaktit më poshtë nëse besoni se mund të kemi informacion për një të mitur.

7. INFORMACION I NDJESHËM

Ne nuk mbledhim informacione të ndjeshme si opinione politike, besime fetare ose filozofike, origjina racore ose etnike, të dhëna gjenetike, të dhëna biometrike, të dhëna shëndetësore ose të dhëna që lidhen me një orientim seksual.

Ju lutemi mos dërgoni, ngarkoni ose na jepni të dhëna të ndjeshme dhe na kontaktoni duke përdorur detajet e kontaktit më poshtë nëse besoni se mund të kemi një informacion të tillë. Ne kemi të drejtë të fshijmë çdo informacion që besojmë se mund të përmbajë të dhëna të ndjeshme.

8. INFORMACION PËR PAGESËN

Për të porositur dhe përdorur shërbimet tona, ne mund t’ju kërkojmë të jepni informacione të caktuara financiare për të lehtësuar përpunimin e pagesave. Ne nuk do të ruajmë ose mbledhim të dhënat e kartës suaj të pagesës. Ky informacion u jepet drejtpërdrejt përpunuesve tanë të pagesave të palëve të treta, përdorimi i të dhënave tuaja personale rregullohet nga Politika e tyre e Privatësisë. Të gjitha të dhënat e pagesës ruhen nga PayPal. Ju mund të gjeni lidhjen(et) e politikës së tyre të privatësisë këtu: https://www.paypal.com/us/legalhub/privacy-full

9. RUAJTJA

Ne ruajmë informacionin tuaj personal për t’ju ofruar shërbime dhe nëse është e nevojshme për të përmbushur detyrimin tonë ligjor, për të zgjidhur mosmarrëveshjet dhe për të zbatuar marrëveshjet tona.

Ne do t’i ruajmë të dhënat tuaja personale jo më shumë se sa ju e mbani llogarinë tuaj, përveç nëse kërkohet ndryshe nga ligji ose rregulloret që t’i ruajmë të dhënat tuaja personale më gjatë.

Nëse dëshironi të na ndaloni përdorimin e informacionit tuaj personal, do të kërkoni që ne të fshijmë të dhënat tuaja personale dhe të mbyllim llogarinë tuaj. Ju lutemi vini re se edhe pas fshirjes së llogarisë suaj, ne mund të mbajmë disa nga informacionet tuaja për detyrimet tatimore, ligjore dhe audituese.

10. SIGURIA

Ne kemi zbatuar masa sigurie të krijuara për të mbrojtur informacionin personal që ndani me ne, duke përfshirë masat fizike, elektronike dhe procedurale. Ndër të tjera, ne monitorojmë rregullisht sistemet tona për dobësi dhe sulme të mundshme.

Pavarësisht masave dhe përpjekjeve të marra nga ne, transmetimi i informacionit nëpërmjet internetit, emailit apo mesazheve me tekst nuk është plotësisht i sigurt. Ne nuk garantojmë mbrojtjen dhe sigurinë absolute të informacionit tuaj personal ose të ndonjë përmbajtjeje tjetër të përdoruesit që ngarkoni, publikoni ose ndani ndryshe me ne ose me dikë tjetër.

Prandaj, ne ju inkurajojmë që të shmangni ofrimin e neve ose dikujt me ndonjë informacion të ndjeshëm, zbulimi i të cilit mendoni se mund t’ju shkaktojë dëm thelbësor ose të pariparueshëm.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me sigurinë e Faqes ose Shërbimeve tona, jeni të mirëpritur të na kontaktoni në [email protected].

11. TË DREJTAT TUAJA

Ju keni të drejtë për një sërë të drejtash në lidhje me mbrojtjen e informacionit tuaj personal. Këto të drejta janë:

– E drejta për të hyrë në informacionin që kemi për ju. Nëse dëshironi të përdorni informacionin tuaj personal që mbledhim, mund ta bëni këtë në çdo kohë duke na kontaktuar duke përdorur detajet e kontaktit të dhëna më poshtë.

– E drejta për të korrigjuar informacionin e pasaktë për ju. Ju mund të korrigjoni, përditësoni ose kërkoni fshirjen e informacionit tuaj personal duke na kontaktuar duke përdorur detajet e kontaktit të dhëna më poshtë.

– E drejta për të kundërshtuar përpunimin. Kur ne mbështetemi në pëlqimin tuaj për të përpunuar informacionin tuaj personal, ju mund ta tërhiqni pëlqimin në çdo kohë duke na kontaktuar duke përdorur detajet e kontaktit të dhëna më poshtë. Kjo nuk do të ndikojë në ligjshmërinë e përpunimit përpara tërheqjes së pëlqimit tuaj.

– E drejta për të bërë ankesë. Ju mund të bëni pyetje ose ankesa në Agjencinë Kombëtare të Mbrojtjes së të Dhënave në vendin tuaj të banimit në rast se të drejtat tuaja mund të jenë shkelur. Megjithatë, ne rekomandojmë përpjekjen për të arritur një zgjidhje paqësore të mosmarrëveshjes së mundshme duke na kontaktuar fillimisht.

– E drejta për të fshirë çdo të dhënë në lidhje me ju. Ju mund të kërkoni fshirjen e të dhënave pa vonesa të panevojshme për arsye legjitime, p.sh. kur të dhënat nuk janë më të nevojshme për qëllimet që janë mbledhur, ose kur të dhënat janë përpunuar në mënyrë të paligjshme.

12. ZBATIMI I POLITIKËS

Kjo politikë është krijuar nga IT Services dhe shërben vetëm për shërbimet e ofruara nga kompania jonë. Politika jonë nuk zbatohet për shërbimet e ofruara nga kompani ose individë të tjerë, duke përfshirë produktet ose faqet që mund t’ju shfaqen në rezultatet e kërkimit, faqet që mund të përfshijnë shërbimet tona ose sajte të tjera të lidhura nga faqja ose shërbimet tona.

13. NDRYSHIMET

Politika jonë mund të ndryshojë herë pas here. Ne do të postojmë çdo ndryshim të politikës në faqen tonë dhe, nëse ndryshimet janë të rëndësishme, ne mund të konsiderojmë ofrimin e një njoftimi më të qartë (duke përfshirë, për shërbime të caktuara, njoftimin me email të ndryshimeve të politikës).

14. PRANIMI I KËSAJ POLITIKE

Ne supozojmë se të gjithë Përdoruesit e kësaj faqeje e kanë lexuar me kujdes këtë dokument dhe janë dakord me përmbajtjen e tij. Nëse dikush nuk pajtohet me këtë politikë, ai duhet të përmbahet nga përdorimi i faqes sonë. Ne rezervojmë të drejtën të ndryshojmë politikën tonë në çdo kohë dhe të informojmë duke përdorur mënyrën e treguar në seksionin 13. Përdorimi i vazhdueshëm i kësaj faqeje nënkupton pranimin e politikës së rishikuar.

15. INFORMACION TË MËTEJSHËM

Nëse keni pyetje të mëtejshme në lidhje me të dhënat që mbledhim, ose mënyrën se si ne i përdorim ato, atëherë mos ngurroni të na kontaktoni në detajet siç tregohet më sipër.