IT Services

Your Digital Connection

Home Paketat Per Website Development
Çmimet e paketave

Paketa që u përshtaten nevojave tuaja

Zgjidhni IT Services për shërbime afatgjate dhe të sigurta për të gjitha problemet tuaja informatike.

Web Pro

350

Server + Domain *

Krijim video

Integrim E-Commerce

Dizajn grafik **

Dizenjim logo ***

Krijim kontenti

Integrim Livechat

Integrimi i kalendarit

Integrimi i abonimeve

Deri në 8 faqe

Template i gatshëm

Përshtatshmeri me të gjitha paisjet

CMS (WordPress, Joomla, Drupal, etj)

Formë kontakti

SEO dhe vendosje në motorrët e kërkimit

Integrim i Google Analytics

Integrim në Google Search Console

Integrim në Google My Business

 
Web Pro Plus

850

Server + Domain *

Krijim video

Integrim E-Commerce

Dizajn grafik **

Dizenjim logo ***

1 adrese emaili

Integrim Livechat

Integrimi i kalendarit

Integrimi i abonimeve

Deri në 15 faqe

Krijim kontenti

Dizajn profesional

Përshtatatje template

Përshtatshmeri me të gjitha paisjet

CMS (WordPress, Joomla, Drupal, etj)

Formë kontakti

SEO dhe vendosje në motorrët e kërkimit

Integrim i Google Analytics

Integrim në Google Search Console

Integrim në Google My Business

Më e blera

Web Pro Elite

1200

Server + Domain *

Krijim video

CMS (WordPress, Joomla, Drupal, etj)

3 adresa emaili

Integrim E-Commerce

UI/UX

Dizajn grafik **

Dizenjim logo ***

Integrim Livechat

Integrimi i kalendarit

Integrimi i abonimeve

Deri në 22 faqe

Krijim kontenti

Dizajn profesional

Përshtattje template

Përshtatshmeri me të gjitha paisjet

Formë kontakti

SEO dhe vendosje në motorrët e kërkimit

Integrim i Google Analytics

Integrim në Google Search Console

Integrim në Google My Business

Web Pro Enterprise

Na konktoni

CMS (WordPress, Joomla, Drupal, etj)

Server + Domain

Krijim video

Integrim E-Commerce

UI/UX

Dizajn grafik **

Dizenjim logo ***

Integrim Livechat

Integrimi i kalendarit

Integrimi i abonimeve

Deri në 30 faqe

Krijim kontenti

Dizajn profesional

Dizajn i përshtatur

Përshtatshmeri me të gjitha paisjet

Formë kontakti

SEO dhe vendosje në motorrët e kërkimit

Integrim i Google Analytics

Integrim në Google Search Console

Integrim në Google My Business

Të gjitha çmimet janë fillestare!
* Pagesat për Serverin dhe domainin janë të përjashtuara nga paketat dhe jane me pagesa ekstra.
** Pagesat për Design Grafik janë të përjashtuara nga  disa paketa dhe jane me pagesa ekstra. Në të përfshihen të gjitha dizenjimet që do të bëhen mbi anën vizuale të website-s.
*** Pagesat për Dizenjim Logo është e përjashtuar nga disa paketa dhe është pagesë ekstra për ato paketa.