Web Pro

Web Pro

350.00

Kontakto ne Whatsapp
SKU:its-wp001 Category:
Description

Server + Domain *

Krijim video

Integrim E-Commerce

Dizajn grafik **

Dizenjim logo ***

Krijim kontenti

Integrim Livechat

Integrimi i kalendarit

Integrimi i abonimeve

Deri në 8 faqe

Dizajn profesional

Dizajn i gatshëm

Përshtatshmeri me të gjitha paisjet

CMS (WordPress, Joomla, Drupal, etj)

Formë kontakti

SEO dhe vendosje në motorrët e kërkimit

Integrim i Google Analytics

Integrim në Google Search Console

Integrim në Google My Business

Support 24/7

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Web Pro”