Web Pro Enterprise

HomeSherbimetWeb Pro Enterprise

Web Pro Enterprise

SKU:its-wpe004 Category:
Description

CMS (WordPress, Joomla, Drupal, etj)

Server + Domain *

Krijim video

Integrim E-Commerce

UI/UX

Dizajn grafik **

Dizenjim logo ***

Integrim Livechat

Integrimi i kalendarit

Integrimi i abonimeve

Deri në 30 faqe

Krijim kontenti

Dizajn profesional

Dizajn i përshtatur

Përshtatshmeri me të gjitha paisjet

Formë kontakti

SEO dhe vendosje në motorrët e kërkimit

Integrim i Google Analytics

Integrim në Google Search Console

Integrim në Google My Business

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Web Pro Enterprise”